Voorwoord maandschors november 2017

Beste ouders en leden,

De tweede maand van het nieuwe scoutsjaar is alweer voorbij gevlogen! Oktober was een spannende maand, want de leden leerden hun nieuwe leiding kennen en verwelkomden nieuwe leden in de groep. Ondertussen is de leiding ook al bij jullie thuis langs geweest om zich even voor te stellen en belangrijke data te overlopen. Voor degene die nog geen inschrijvingsgeld (€45) betaald hebben, vragen wij dit in orde te brengen op: BE78 3770 1380 8086 met vermelding van naam en tak. Hiermee wordt iedereen verzekerd en kunnen we elke zondag veel plezier maken!

In oktober hadden wij ook onze jaarlijkse spaghettikermis waar we jullie talrijk mochten verwelkomen! Hopelijk heeft het jullie gesmaakt en mogen we jullie volgend jaar weer verwelkomen. Bedankt voor jullie steun, dankzij jullie was het weer een topeditie!

Tijd om even vooruit te blikken op deze nieuwe maand. De jinners geven vrijdag 3/11 hun eerste jincafé om centjes in te zamelen voor hun buitenlands kamp. Die avond geven ze ook een kinderfuif van 19u-21u waar iedereen zeer welkom is om zijn beste dansmoves te tonen! Er zullen ook hapjes en drankjes zijn, dus jullie mogen zeker wat centjes meenemen.

Zaterdag 11/11 organiseren we in samenwerking met de VZW Scouting Groot Halle en Scouts Halle onze Kaas & Wijnavond. De opbrengst van deze avond gaat naar de VZW, zodat we oa reparaties aan onze lokalen kunnen uitvoeren. Die dag is het scouts van 14u-17u en sluiten we af aan de parochiezaal, zodat jullie direct aan tafel kunnen gaan.

In november gaan ook veel takken op weekend, hierover kunnen jullie meer informatie vinden in de maandschors. We wensen jullie allemaal heel veel plezier toe, geniet ervan!

Indien jullie nog attesten hebben van de mutualiteit voor terugbetaling van kamp of inschrijvingsgeld, mogen jullie die steeds aan de leiding meegeven.

Wij hebben ook nog steeds een zeer grote collectie verloren voorwerpen van kamp in onze lokalen liggen. Kom gerust voor of na de scouts eens kijken of er iets van je zoon of dochter tussenzit. Er liggen daar nog veel uniformen en schoenen op hun eigenaar te wachten.

Op een nieuwe maand vol scoutsplezier!

Scouteske groetjes,
De groepsleiding